Friday, 30 September 2016

Rich Cleansing Form - Artistry Youth Extend

Assalamualaikum dan hi semua...

Pencuci muka memang tak boleh dipisahkan dari kaum wanita. Sebabnya kalau tak cuci muka maknanya kita nak stand by menjemput En Jerawat datang...ha haha..

Saya paling suka sangat dengan pencuci muka ni sebabnya, dalam banyak2 pencuci muka, ini saja produk yang boleh tanggalkan make up sekaligus tak mengeringkan kulit.

Saya seorang yang perlu memakai make up setiap hari di pejabat (semestinya jenama Artistry) memandangkan tuntutan sebagai seorang yang bekerja di bidang marketing.

So setiap kali nak bersolat kena tanggalkan make up untuk berwuduk. Bila cuci muka dekat sinki tandas, lepas ratakan dan gosok lembut di muka, kemudian kita bilas muka yang bersabun tadi kan, boleh nampak warna air tu coklat2 tandanya foundation atau bedak muka yang kita pakai tu dah tanggal...memang this the best moment bila cucu muka.

Bukan kata jenama lain tak bagus, tapi bila pakai produk biasa, dahlah make up tak tanggal, pastu kulit rasa kesat sebab buih yang tajam. Bayangkan betapa banyaknya bahan kimia tu boleh rosakkan muka kita. Bila kering, jeragat pun datang..nasiblah..

Lagi satu, youth extend ni sangat sesuai untuk golongan berumur 35 ke atas sebab tugasnya melambatkan kedutan penuaan..memang garis halus kat muka saya tak ada.

Kalau pakai Artistry ni, saya boleh cuci muka 3-4 kali sehari sebab langsung tak peritkan kulit kerana bahan yang digunakan adalah dari bahan alam semulajadi.

Boleh cuba...sebab walaupun orang kita cakap mahal, tapi saya puas hati sebab ia pekat dan tahan 3 bulan..kalau beli kat kedai jenama biasa harga RM8 ke bawah tu kan, tak sampai sebulan dah habis.

Tak payah cakap banyak, sebab kalau tak cuba tahu dan tak rasa. 

PM saya if berminat...013-3333095 wasap pon boleh...kita sembang panjang ye..

Pencuci Muka Paling Awesome...

No comments:

Post a Comment