Posts

Showing posts from 2016

Day to Day Skincare Youth Extend- Super Awesome Ever...Masih Kelihatan Muda walaupun dah 30-an..

Image
Assalamualaikum, Gigirlz, nak habaq mai..kalau nak cari produk kecantikan yang paling best dan standard international, inilah yang anda cari.. Kenapa saya suka produk ini: Bau yang Wangi...aduh.... Tekstur yang ringan dan tidak melekit Cepat meresap..nak cerita ni, kalau nak pergi ofis tengah rushing 5 minit boleh siap make up. Tak payah pakai benda lain untuk mengekalkan kulit licin - tidak ada jeragat atau jerawat pasir walaupun saya bekerja di bawah terik matahari (marketing dan supervisor kontraktor panjat tiang telekom..hebat tak..huhuhuh) Malam, cuma pakai toner dan krim malam. Kalau nak best lagi pakai Serum Concentrate dan krim mata. Bagi anda yang tercari-cari produk kecantikan dan nak mencuba, saya sarankan cuba pakai basic set: Youth Xtend Enriching Lotion, Serum Concentrate, Enriching Eye Cream Nak tahu lebih lanjut: call atau wasap saya di talian 013-3333095. Pos Percuma and dapat free gift. Cepat order.

Lipstik Amway yang best...Signature Color

Image
Tadaaaaa....satu lagi penemuan yang awesome dalam Artistry..lipstick yang sangat natural dan langsung tak memedihkan bibir. Itu tandanya lipstik ini tiada bahan kimia dan melindungi bibir dari rosak akibat terdedah dengan cahaya matahari dan pencemaran alam sekitar ketika berada di luar rumah.
Selain itu, ia mengandungi vitamin E yang membantu melembapkan dan memelihara bibir supaya sentiasa sihat, bukan sahaja untuk menjadikan bibir kelihatan cantik dan menarik..
Mesti cuba tau...wasap 013-3333095 ...



ARTISTRY Amway by Jenny: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAWyBEYrQAw2UjgX9jXVZuyZYj6LwcBfE

Rich Cleansing Form - Artistry Youth Extend

Image
Assalamualaikum dan hi semua...

Pencuci muka memang tak boleh dipisahkan dari kaum wanita. Sebabnya kalau tak cuci muka maknanya kita nak stand by menjemput En Jerawat datang...ha haha..
Saya paling suka sangat dengan pencuci muka ni sebabnya, dalam banyak2 pencuci muka, ini saja produk yang boleh tanggalkan make up sekaligus tak mengeringkan kulit.
Saya seorang yang perlu memakai make up setiap hari di pejabat (semestinya jenama Artistry) memandangkan tuntutan sebagai seorang yang bekerja di bidang marketing.
So setiap kali nak bersolat kena tanggalkan make up untuk berwuduk. Bila cuci muka dekat sinki tandas, lepas ratakan dan gosok lembut di muka, kemudian kita bilas muka yang bersabun tadi kan, boleh nampak warna air tu coklat2 tandanya foundation atau bedak muka yang kita pakai tu dah tanggal...memang this the best moment bila cucu muka.
Bukan kata jenama lain tak bagus, tapi bila pakai produk biasa, dahlah make up tak tanggal, pastu kulit rasa kesat sebab buih yang tajam. Bayang…

Artistry Serum Penyeri Kulit - Kini di dalam Saiz Mega 50ml

Image
Assalamualaikum, Kembalilagidengannilaihebat. Nikmatimanfaatterhebatdarirangkaian