Friday, 8 May 2015

Toner - Fresh Softening Lotion Hydra V

Selepas mencuci muka, rutin harian yang selalu diabaikan oleh kebanyakan wanita ialah men-Toner.

Haaaa..kalau saya pakai toner yang biasa, memang saya pun malas juga. Sebab bila pakai tu rasa tak pakai pun takper. Tapi sejak menggunakan Hydra-V - Fresh Softening Lotion selepas mencuci muka, saya rasa segar dan sejuk jer kulit muka. Tu yang best tu.

Lepas apply dekat muka, dia akan cepat resap ke dalam kulit dan memang feel betullah lepas pakai. Fungsinya juga untuk menghilangkan solekan muka sambil mengekalkan lembapan kulit, memang 'cool and refreshing'. 

Kalau kita biarkan muka yang tidak dipastikan solekan betul-betul hilang, segala kekotoran akan tertinggal didalam liang pori muka dan menyebabkan sumbatan - lama-lama En Jerawat pun keluar. Jadi make sure you all guna produk yang terbaik dan sesuai untuk kulit muka supaya tidak menjejaskan struktur kulit kita ye.

Haaa, ini dia saya capture gambar my lovely toner.


Cuba dan rasai perbezaannya, anda pasti tak menyesal. Can wasap for more info at 
016-5966528 or email me at imtiazabubakar80@gmail.com.

Wednesday, 6 May 2015

Artistry Hydra-V - Fresh Facial Cleanser

This is my personal view of the product..

Hi ollzz,
Memperkenalkan pembersih muka yang saya sangat gemari - Hydra-V Fresh Foaming Cleanser dari rangkaian produk Artistry Amway. Sebab apa saya suka? Mai sini nak habaq kat hangpa nooo..

  • Sangat lembut pada wajah dan tidak merengsakan kulit seperti produk pencuci muka yang biasanya sangat berbuih dan mengeringkan muka.
  • Menyejukkan muka dengan mengekalkan hidrasi kulit
  • Boleh menanggalkan mekap dan menyingkirkan lebihan minyak pada wajah

Memang terbaik pencuci muka ni dan boleh bertahan lebih dari sebulan walaupun guna 2-3 kali sehari. Picit sebesar biji badam dan gosokkan pada tangan, kemudian sapukan pada wajah dengan urutan membulat...lepas tu bilaslah...rasa sejuk je lepas cuci...

Yang penting, sesuai untuk semua jenis kulit.

Kalau berminat, boleh wasap 016-5966528. Bye..