Posts

Liquid Foundation Artistry Youth Extend Tahan Lama dan Melicinkan Kulit

Image
Mencari foundation yang sesuai untuk semua jenis occasion sama ada untuk ke pejabat atau majlis makan malam?

Saya rasa produk ini adalah yang terbaik. ARTISTRY YOUTH EXTEND LIQUID FOUNDATION. Tahan lama dan tidak menyebabkan kulit berbelak atau bercapuk jika nak apply bedak kompak di atas lapisannya. Rasanya ringan pada kulit dan sangat sekata. Juga sesuai untuk make up pengantin dan majlis pertunangan.

Tak perlu bayar mak andam untuk dapatkan wajah yang menawan semasa majlis anda.
Untuk skill make up, just cari teknik dalam youtube...dan jimat...huhuhuhu. Saya dah try, memang puas hati.

Saya suka memakai foundation ini selepas mencuci muka dan menyapu YOUTH EXTEND PROTECTING LOTION


Sesuai untuk kulit Normal dan Kombinasi dan bertindak melembutkan kulit serta melindungi dari sinaran matahari yang merosakkan kulit.

Kedua-dua kombinasi produk ini boleh memberi keremajaan kepada kulit dan melambatkan pembentukan garis-penuaan.

Ramai yang hubungi saya untuk tanya apa jenis produk Artistry…

Facial Sendiri Di Rumah Dengan Artistry

Image
Hi gadis-gadis dan wanita tercantik di sana.
Kenapa nak cantik kena keluarkan banyak duit dan membazir pergi ke SPA sedangkan kalau buat sendiri di rumah lebih baik dan terjamin kebersihannya. Selain itu, kita juga tak tahu produk apa yang ditonyoh di muka kita dan tak pasti sama ada kesan yang bakal terjadi jika ia tidak sesuai dengan kulit kita. Kenapa nak pertaruhkan kulit wajah sebagai aset paling berharga kita untuk kelihatan cantik.
Saya lebih suka untuk lakukan sendiri FACIAL di rumah dengan beberapa kelengkapan yang dibeli sendiri di Magic Boo Hypermart (boleh Google kalau tak tau) atau beli jer dekat Watson atau Guardian.
Yang lebih penting ialah produk kecantikan apa yang kita gunakan. 
TADAAAAAA....meh saya perkenalkan - produk terbaik abad ini yang dirumus dari bahan semulajadi
1. Hydra V Facial Foaming Cleanser 2. Polishing Exfoliant 3. Hydra-V Refreshing Mosture Mask
Cara-cara:
Lepas cuci muka guna facial cleanser, apply polishing exfoliant dengan cara gosokan membulat secara le…

Day to Day Skincare Youth Extend- Super Awesome Ever...Masih Kelihatan Muda walaupun dah 30-an..

Image
Assalamualaikum, Gigirlz, nak habaq mai..kalau nak cari produk kecantikan yang paling best dan standard international, inilah yang anda cari.. Kenapa saya suka produk ini: Bau yang Wangi...aduh.... Tekstur yang ringan dan tidak melekit Cepat meresap..nak cerita ni, kalau nak pergi ofis tengah rushing 5 minit boleh siap make up. Tak payah pakai benda lain untuk mengekalkan kulit licin - tidak ada jeragat atau jerawat pasir walaupun saya bekerja di bawah terik matahari (marketing dan supervisor kontraktor panjat tiang telekom..hebat tak..huhuhuh) Malam, cuma pakai toner dan krim malam. Kalau nak best lagi pakai Serum Concentrate dan krim mata. Bagi anda yang tercari-cari produk kecantikan dan nak mencuba, saya sarankan cuba pakai basic set: Youth Xtend Enriching Lotion, Serum Concentrate, Enriching Eye Cream Nak tahu lebih lanjut: call atau wasap saya di talian 013-3333095. Pos Percuma and dapat free gift. Cepat order.

Lipstik Amway yang best...Signature Color

Image
Tadaaaaa....satu lagi penemuan yang awesome dalam Artistry..lipstick yang sangat natural dan langsung tak memedihkan bibir. Itu tandanya lipstik ini tiada bahan kimia dan melindungi bibir dari rosak akibat terdedah dengan cahaya matahari dan pencemaran alam sekitar ketika berada di luar rumah.
Selain itu, ia mengandungi vitamin E yang membantu melembapkan dan memelihara bibir supaya sentiasa sihat, bukan sahaja untuk menjadikan bibir kelihatan cantik dan menarik..
Mesti cuba tau...wasap 013-3333095 ...



ARTISTRY Amway by Jenny: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAWyBEYrQAw2UjgX9jXVZuyZYj6LwcBfE

Rich Cleansing Form - Artistry Youth Extend

Image
Assalamualaikum dan hi semua...

Pencuci muka memang tak boleh dipisahkan dari kaum wanita. Sebabnya kalau tak cuci muka maknanya kita nak stand by menjemput En Jerawat datang...ha haha..
Saya paling suka sangat dengan pencuci muka ni sebabnya, dalam banyak2 pencuci muka, ini saja produk yang boleh tanggalkan make up sekaligus tak mengeringkan kulit.
Saya seorang yang perlu memakai make up setiap hari di pejabat (semestinya jenama Artistry) memandangkan tuntutan sebagai seorang yang bekerja di bidang marketing.
So setiap kali nak bersolat kena tanggalkan make up untuk berwuduk. Bila cuci muka dekat sinki tandas, lepas ratakan dan gosok lembut di muka, kemudian kita bilas muka yang bersabun tadi kan, boleh nampak warna air tu coklat2 tandanya foundation atau bedak muka yang kita pakai tu dah tanggal...memang this the best moment bila cucu muka.
Bukan kata jenama lain tak bagus, tapi bila pakai produk biasa, dahlah make up tak tanggal, pastu kulit rasa kesat sebab buih yang tajam. Bayang…

Artistry Serum Penyeri Kulit - Kini di dalam Saiz Mega 50ml

Image
Assalamualaikum, Kembalilagidengannilaihebat. Nikmatimanfaatterhebatdarirangkaian