Friday, 30 September 2016

Rich Cleansing Form - Artistry Youth Extend

Assalamualaikum dan hi semua...

Pencuci muka memang tak boleh dipisahkan dari kaum wanita. Sebabnya kalau tak cuci muka maknanya kita nak stand by menjemput En Jerawat datang...ha haha..

Saya paling suka sangat dengan pencuci muka ni sebabnya, dalam banyak2 pencuci muka, ini saja produk yang boleh tanggalkan make up sekaligus tak mengeringkan kulit.

Saya seorang yang perlu memakai make up setiap hari di pejabat (semestinya jenama Artistry) memandangkan tuntutan sebagai seorang yang bekerja di bidang marketing.

So setiap kali nak bersolat kena tanggalkan make up untuk berwuduk. Bila cuci muka dekat sinki tandas, lepas ratakan dan gosok lembut di muka, kemudian kita bilas muka yang bersabun tadi kan, boleh nampak warna air tu coklat2 tandanya foundation atau bedak muka yang kita pakai tu dah tanggal...memang this the best moment bila cucu muka.

Bukan kata jenama lain tak bagus, tapi bila pakai produk biasa, dahlah make up tak tanggal, pastu kulit rasa kesat sebab buih yang tajam. Bayangkan betapa banyaknya bahan kimia tu boleh rosakkan muka kita. Bila kering, jeragat pun datang..nasiblah..

Lagi satu, youth extend ni sangat sesuai untuk golongan berumur 35 ke atas sebab tugasnya melambatkan kedutan penuaan..memang garis halus kat muka saya tak ada.

Kalau pakai Artistry ni, saya boleh cuci muka 3-4 kali sehari sebab langsung tak peritkan kulit kerana bahan yang digunakan adalah dari bahan alam semulajadi.

Boleh cuba...sebab walaupun orang kita cakap mahal, tapi saya puas hati sebab ia pekat dan tahan 3 bulan..kalau beli kat kedai jenama biasa harga RM8 ke bawah tu kan, tak sampai sebulan dah habis.

Tak payah cakap banyak, sebab kalau tak cuba tahu dan tak rasa. 

PM saya if berminat...013-3333095 wasap pon boleh...kita sembang panjang ye..

Pencuci Muka Paling Awesome...

Saturday, 4 June 2016

Artistry Serum Penyeri Kulit - Kini di dalam Saiz Mega 50ml

Assalamualaikum,
 
Kembali lagi dengan nilai hebat. Nikmati manfaat terhebat dari rangkaian produk kulit termaju Artistry kini digandingkan di dalam bekas bersaiz mini mudah dibawa ke mana-mana.
 
Apa yang menarik kali ini, ia didatangkan untuk setiap jenis kulit dan terdapat 5 unit produk yang amat diperlukan untuk kulit yang cantik dan berseri.
 
Cepat dapatkan di pasaran kerana ia mula dijual Jun 2016 - dan pastinya kena grab laju-laju sebab ia hanya ditawarkan selagi stok masih ada.
 
Senang jer..pilih mengikut jenis kulit dan usia anda...
 
Wow..konpem nampak lain Raya 2016 ni. Takkan nak biar jer kulit kusam tak sekata hari raya ni..baju dah lawa, kulit pun kena licin la juga...
 
Set Serum Saiz Mega HYDRA-V™
Set Serum Saiz Mega IDEAL RADIANCE™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™ ULTRA
 
Wasap no saya untuk info lanjut 013-3333095 Pn Im.





Thursday, 31 December 2015

Illuminating CC Cream From Amway

■ Rumusan pembetul warna Ideal Radiance menjadikan kulit BERSERI kerana dirumus khas dengan Protein Mutiara untuk mencerahkan kulit dan mengurangkan tompok-tompok gelap yang ketara.

■ Mengandungi Kompleks Kemasan Berbilang Dimensi dengan pigmen kawalan warna untuk memberikan kulit tona sekata, walaupun dipakai begitu sahaja tanpa bedak asas.

■ SPF 50 UVB/UVA PA++

■ Bebas minyak

■ Tahan lama dan berkrim ringan

■ Didapati dalam 2 warna Light Medium dan Light..

■ RM 175 - 50ml

Saturday, 26 December 2015

Jom Make Up Dengan Artistry Amway

Make up Artistry menjadikan kulit flawless. Mulakan dengan rangkaian produk penjagaan kulit mengikut kesesuaian kulit dan peringkat umur. Hydra V, Ideal Radiance dan Youth Extend memang pilihan saya.

Anda patut mencuba kerana terbukti berkesan menghilangkan tona kulit tidak sekata dan menjadikan kulit lebih lembut serta menghilangkan garis halus tanda penuaan dengan sempurna.

Sunday, 6 September 2015

Hydra-V Fresh Facial Cleanser

Hydra-V facial cleanser

Bahan utama: Air Fiord Norway
🚩diuji umtuk alahan
🚩diuji oleh ahli dermatologi
🚩sesuai untuk semua jenis kulit (kering,kombinasi,berminyak)
🚩sesuai untuk kulit sensitif

KELEBIHAN PRODUK:
-Mengandungi Air Fiord Norway yang segar, dikapsulkan dalam sistem penghantaran liposom Artiatry HydraV yg eksklusif. Ia menjadikan kulit kelihatan sihat, rasa segar semulajadi.
-Rumudan gel tanpa sabun mewujudkan buih yg kaya dan lembut yg mudah dibilas. Menyingkirkan lebihan minyak, sisa solekan dan puing sambil meninggalkan lembapan pada kulit. Kulit bersih tidak terasa kering, ketat atau tegang.
-Mengandungi ekstrak oat dan agen perapi khusus yg menyesuai sendiri untuk semua jenis kulit.Memberikan agen pelembapan tambahan di tempat kulit palimg kering.

Terdapat dalam be tuk trial pek ntuk anda. Hubungi saya utk keterangan lanjut. Wasap 013-3333095.


Thursday, 27 August 2015

Artistry Youth Extend - Antipenuaan Untuk Setiap Peringkat Umur

Kenali jenis kulit anda. Sepanjang hidup kita, kulit juga berubah mengikut umur dan ini memerlukan penjagaan yang khusus. Terdapat beberapa elemen yang perlu kita ketahui.

PADA USIA 20-AN HINGGA 30-AN

1. Antioksidan ialah sahabat karib kulit anda
Apakah tanda-tanda awal penuaan. Yup!! Timbulnya garis-garis halus, kekurangan dan kekusaman biasanya muncul pada julat usia ini. Kajian menunjukkan bahawa antioksidan yang digunakan secara topikal seperti Vitamin C dan E serta polifenol boleh membantu melawan kerosakan radikal bebas untuk kulit yang kelihatan lebih muda, lebih lama.

2. Lindungi dengan tabir suria berspektrum luas
Tabir suria berspektrum luas adalah medium yang menghalang sinar UVB yang membahang dan sinar UVA yang menyebabkan penuaan dengan minimum SPF15 harus menjadi amalan biasa walaupun pada hari mendung atau tidak panas. Untuk lebih mudah, pilih produk pelembapan yang mengandungi SPF berspektrum luas.


Youth Extend dari rangkaian produk Artistry merupakan produk terbaik untuk peringkat umur anda. Tahukah anda, bahawa koleksi Youth Extend mengandungi ekstrak buah Baobab Afrika untuk melindungi kulit daripada kerosakan pada masa depan dengan agen pelembap dan ciri-ciri yang kaya dengan antioksidan.

Hubungi untuk keterangan lanjut 013-3333095 Imtiaz