Friday, 28 October 2016

Day to Day Skincare Youth Extend- Super Awesome Ever...Masih Kelihatan Muda walaupun dah 30-an..

Assalamualaikum,

Gigirlz, nak habaq mai..kalau nak cari produk kecantikan yang paling best dan standard international, inilah yang anda cari..

Kenapa saya suka produk ini:
  1. Bau yang Wangi...aduh....
  2. Tekstur yang ringan dan tidak melekit
  3. Cepat meresap..nak cerita ni, kalau nak pergi ofis tengah rushing 5 minit boleh siap make up.
  4. Tak payah pakai benda lain untuk mengekalkan kulit licin - tidak ada jeragat atau jerawat pasir walaupun saya bekerja di bawah terik matahari (marketing dan supervisor kontraktor panjat tiang telekom..hebat tak..huhuhuh)
  5. Malam, cuma pakai toner dan krim malam. Kalau nak best lagi pakai Serum Concentrate dan krim mata.
 
Bagi anda yang tercari-cari produk kecantikan dan nak mencuba, saya sarankan cuba pakai basic set:
 
Youth Xtend Enriching Lotion, Serum Concentrate, Enriching Eye Cream
 
Nak tahu lebih lanjut: call atau wasap saya di talian 013-3333095.
 
Pos Percuma and dapat free gift. Cepat order.
 

Tuesday, 4 October 2016

Lipstik Amway yang best...Signature Color

Tadaaaaa....satu lagi penemuan yang awesome dalam Artistry..lipstick yang sangat natural dan langsung tak memedihkan bibir. Itu tandanya lipstik ini tiada bahan kimia dan melindungi bibir dari rosak akibat terdedah dengan cahaya matahari dan pencemaran alam sekitar ketika berada di luar rumah.

Selain itu, ia mengandungi vitamin E yang membantu melembapkan dan memelihara bibir supaya sentiasa sihat, bukan sahaja untuk menjadikan bibir kelihatan cantik dan menarik..

Mesti cuba tau...wasap 013-3333095 ...




ARTISTRY Amway by Jenny: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAWyBEYrQAw2UjgX9jXVZuyZYj6LwcBfE

Friday, 30 September 2016

Rich Cleansing Form - Artistry Youth Extend

Assalamualaikum dan hi semua...

Pencuci muka memang tak boleh dipisahkan dari kaum wanita. Sebabnya kalau tak cuci muka maknanya kita nak stand by menjemput En Jerawat datang...ha haha..

Saya paling suka sangat dengan pencuci muka ni sebabnya, dalam banyak2 pencuci muka, ini saja produk yang boleh tanggalkan make up sekaligus tak mengeringkan kulit.

Saya seorang yang perlu memakai make up setiap hari di pejabat (semestinya jenama Artistry) memandangkan tuntutan sebagai seorang yang bekerja di bidang marketing.

So setiap kali nak bersolat kena tanggalkan make up untuk berwuduk. Bila cuci muka dekat sinki tandas, lepas ratakan dan gosok lembut di muka, kemudian kita bilas muka yang bersabun tadi kan, boleh nampak warna air tu coklat2 tandanya foundation atau bedak muka yang kita pakai tu dah tanggal...memang this the best moment bila cucu muka.

Bukan kata jenama lain tak bagus, tapi bila pakai produk biasa, dahlah make up tak tanggal, pastu kulit rasa kesat sebab buih yang tajam. Bayangkan betapa banyaknya bahan kimia tu boleh rosakkan muka kita. Bila kering, jeragat pun datang..nasiblah..

Lagi satu, youth extend ni sangat sesuai untuk golongan berumur 35 ke atas sebab tugasnya melambatkan kedutan penuaan..memang garis halus kat muka saya tak ada.

Kalau pakai Artistry ni, saya boleh cuci muka 3-4 kali sehari sebab langsung tak peritkan kulit kerana bahan yang digunakan adalah dari bahan alam semulajadi.

Boleh cuba...sebab walaupun orang kita cakap mahal, tapi saya puas hati sebab ia pekat dan tahan 3 bulan..kalau beli kat kedai jenama biasa harga RM8 ke bawah tu kan, tak sampai sebulan dah habis.

Tak payah cakap banyak, sebab kalau tak cuba tahu dan tak rasa. 

PM saya if berminat...013-3333095 wasap pon boleh...kita sembang panjang ye..

Pencuci Muka Paling Awesome...

Saturday, 4 June 2016

Artistry Serum Penyeri Kulit - Kini di dalam Saiz Mega 50ml

Assalamualaikum,
 
Kembali lagi dengan nilai hebat. Nikmati manfaat terhebat dari rangkaian produk kulit termaju Artistry kini digandingkan di dalam bekas bersaiz mini mudah dibawa ke mana-mana.
 
Apa yang menarik kali ini, ia didatangkan untuk setiap jenis kulit dan terdapat 5 unit produk yang amat diperlukan untuk kulit yang cantik dan berseri.
 
Cepat dapatkan di pasaran kerana ia mula dijual Jun 2016 - dan pastinya kena grab laju-laju sebab ia hanya ditawarkan selagi stok masih ada.
 
Senang jer..pilih mengikut jenis kulit dan usia anda...
 
Wow..konpem nampak lain Raya 2016 ni. Takkan nak biar jer kulit kusam tak sekata hari raya ni..baju dah lawa, kulit pun kena licin la juga...
 
Set Serum Saiz Mega HYDRA-V™
Set Serum Saiz Mega IDEAL RADIANCE™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™ ULTRA
 
Wasap no saya untuk info lanjut 013-3333095 Pn Im.





Thursday, 31 December 2015

Illuminating CC Cream From Amway

■ Rumusan pembetul warna Ideal Radiance menjadikan kulit BERSERI kerana dirumus khas dengan Protein Mutiara untuk mencerahkan kulit dan mengurangkan tompok-tompok gelap yang ketara.

■ Mengandungi Kompleks Kemasan Berbilang Dimensi dengan pigmen kawalan warna untuk memberikan kulit tona sekata, walaupun dipakai begitu sahaja tanpa bedak asas.

■ SPF 50 UVB/UVA PA++

■ Bebas minyak

■ Tahan lama dan berkrim ringan

■ Didapati dalam 2 warna Light Medium dan Light..

■ RM 175 - 50ml

Saturday, 26 December 2015

Jom Make Up Dengan Artistry Amway

Make up Artistry menjadikan kulit flawless. Mulakan dengan rangkaian produk penjagaan kulit mengikut kesesuaian kulit dan peringkat umur. Hydra V, Ideal Radiance dan Youth Extend memang pilihan saya.

Anda patut mencuba kerana terbukti berkesan menghilangkan tona kulit tidak sekata dan menjadikan kulit lebih lembut serta menghilangkan garis halus tanda penuaan dengan sempurna.