Saturday, 4 June 2016

Artistry Serum Penyeri Kulit - Kini di dalam Saiz Mega 50ml

Assalamualaikum,
 
Kembali lagi dengan nilai hebat. Nikmati manfaat terhebat dari rangkaian produk kulit termaju Artistry kini digandingkan di dalam bekas bersaiz mini mudah dibawa ke mana-mana.
 
Apa yang menarik kali ini, ia didatangkan untuk setiap jenis kulit dan terdapat 5 unit produk yang amat diperlukan untuk kulit yang cantik dan berseri.
 
Cepat dapatkan di pasaran kerana ia mula dijual Jun 2016 - dan pastinya kena grab laju-laju sebab ia hanya ditawarkan selagi stok masih ada.
 
Senang jer..pilih mengikut jenis kulit dan usia anda...
 
Wow..konpem nampak lain Raya 2016 ni. Takkan nak biar jer kulit kusam tak sekata hari raya ni..baju dah lawa, kulit pun kena licin la juga...
 
Set Serum Saiz Mega HYDRA-V™
Set Serum Saiz Mega IDEAL RADIANCE™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™
Set Serum Saiz Mega YOUTH XTEND™ ULTRA
 
Wasap no saya untuk info lanjut 013-3333095 Pn Im.





Thursday, 31 December 2015

Illuminating CC Cream From Amway

■ Rumusan pembetul warna Ideal Radiance menjadikan kulit BERSERI kerana dirumus khas dengan Protein Mutiara untuk mencerahkan kulit dan mengurangkan tompok-tompok gelap yang ketara.

■ Mengandungi Kompleks Kemasan Berbilang Dimensi dengan pigmen kawalan warna untuk memberikan kulit tona sekata, walaupun dipakai begitu sahaja tanpa bedak asas.

■ SPF 50 UVB/UVA PA++

■ Bebas minyak

■ Tahan lama dan berkrim ringan

■ Didapati dalam 2 warna Light Medium dan Light..

■ RM 175 - 50ml

Saturday, 26 December 2015

Jom Make Up Dengan Artistry Amway

Make up Artistry menjadikan kulit flawless. Mulakan dengan rangkaian produk penjagaan kulit mengikut kesesuaian kulit dan peringkat umur. Hydra V, Ideal Radiance dan Youth Extend memang pilihan saya.

Anda patut mencuba kerana terbukti berkesan menghilangkan tona kulit tidak sekata dan menjadikan kulit lebih lembut serta menghilangkan garis halus tanda penuaan dengan sempurna.

Sunday, 6 September 2015

Hydra-V Fresh Facial Cleanser

Hydra-V facial cleanser

Bahan utama: Air Fiord Norway
🚩diuji umtuk alahan
🚩diuji oleh ahli dermatologi
🚩sesuai untuk semua jenis kulit (kering,kombinasi,berminyak)
🚩sesuai untuk kulit sensitif

KELEBIHAN PRODUK:
-Mengandungi Air Fiord Norway yang segar, dikapsulkan dalam sistem penghantaran liposom Artiatry HydraV yg eksklusif. Ia menjadikan kulit kelihatan sihat, rasa segar semulajadi.
-Rumudan gel tanpa sabun mewujudkan buih yg kaya dan lembut yg mudah dibilas. Menyingkirkan lebihan minyak, sisa solekan dan puing sambil meninggalkan lembapan pada kulit. Kulit bersih tidak terasa kering, ketat atau tegang.
-Mengandungi ekstrak oat dan agen perapi khusus yg menyesuai sendiri untuk semua jenis kulit.Memberikan agen pelembapan tambahan di tempat kulit palimg kering.

Terdapat dalam be tuk trial pek ntuk anda. Hubungi saya utk keterangan lanjut. Wasap 013-3333095.


Thursday, 27 August 2015

Artistry Youth Extend - Antipenuaan Untuk Setiap Peringkat Umur

Kenali jenis kulit anda. Sepanjang hidup kita, kulit juga berubah mengikut umur dan ini memerlukan penjagaan yang khusus. Terdapat beberapa elemen yang perlu kita ketahui.

PADA USIA 20-AN HINGGA 30-AN

1. Antioksidan ialah sahabat karib kulit anda
Apakah tanda-tanda awal penuaan. Yup!! Timbulnya garis-garis halus, kekurangan dan kekusaman biasanya muncul pada julat usia ini. Kajian menunjukkan bahawa antioksidan yang digunakan secara topikal seperti Vitamin C dan E serta polifenol boleh membantu melawan kerosakan radikal bebas untuk kulit yang kelihatan lebih muda, lebih lama.

2. Lindungi dengan tabir suria berspektrum luas
Tabir suria berspektrum luas adalah medium yang menghalang sinar UVB yang membahang dan sinar UVA yang menyebabkan penuaan dengan minimum SPF15 harus menjadi amalan biasa walaupun pada hari mendung atau tidak panas. Untuk lebih mudah, pilih produk pelembapan yang mengandungi SPF berspektrum luas.


Youth Extend dari rangkaian produk Artistry merupakan produk terbaik untuk peringkat umur anda. Tahukah anda, bahawa koleksi Youth Extend mengandungi ekstrak buah Baobab Afrika untuk melindungi kulit daripada kerosakan pada masa depan dengan agen pelembap dan ciri-ciri yang kaya dengan antioksidan.

Hubungi untuk keterangan lanjut 013-3333095 Imtiaz

Thursday, 20 August 2015

Tips Wajah Cantik Glowing Look

Kulit wajah kita selalu terdedah dengan macam-macam kotoran dan sinaran matahari yang merbahaya. Kalau kita tak belai dan abaikan penjagaan kulit, lama-lama kulit akan jadi kusam, kering dan tak bermaya. Bukan 2-3 tahun je nak pakai kulit tu...kalau boleh nak cantik sampai tua..ye tak... .

So..kenalah ada caranya..

1. Sentiasa pastikan kita minum air yang banyak..air mineral terbaik.

2. Sentiasa cuci muka setiap kali ingin apply make up dan sebelum tidur. Kalau tak cuci make up dan terus tidur, lebihan minyak dan make up akan menyumbatkan liang pori muka. Setiap malam kulit wajah kita akan rehat dan 'tumbuh'. Jika dah tersumbat, apa yang nak ditumbuhkan...

3. Pilihan penjagaan kulit yang tepat mengikut jenis kulit. Tak semestinya yang mahal tu bagus. Dan tak semestinya yang murah tu ok. Yang penting mesti sesuai kulit dan produk yg menggunakan bahan-bahan natural.

Jom try Artistry...saya sudah guna dan best..anda bila lagi...trial set juga available.

Contact me at 0133333095..

Friday, 8 May 2015

Toner - Fresh Softening Lotion Hydra V

Selepas mencuci muka, rutin harian yang selalu diabaikan oleh kebanyakan wanita ialah men-Toner.

Haaaa..kalau saya pakai toner yang biasa, memang saya pun malas juga. Sebab bila pakai tu rasa tak pakai pun takper. Tapi sejak menggunakan Hydra-V - Fresh Softening Lotion selepas mencuci muka, saya rasa segar dan sejuk jer kulit muka. Tu yang best tu.

Lepas apply dekat muka, dia akan cepat resap ke dalam kulit dan memang feel betullah lepas pakai. Fungsinya juga untuk menghilangkan solekan muka sambil mengekalkan lembapan kulit, memang 'cool and refreshing'. 

Kalau kita biarkan muka yang tidak dipastikan solekan betul-betul hilang, segala kekotoran akan tertinggal didalam liang pori muka dan menyebabkan sumbatan - lama-lama En Jerawat pun keluar. Jadi make sure you all guna produk yang terbaik dan sesuai untuk kulit muka supaya tidak menjejaskan struktur kulit kita ye.

Haaa, ini dia saya capture gambar my lovely toner.


Cuba dan rasai perbezaannya, anda pasti tak menyesal. Can wasap for more info at 
016-5966528 or email me at imtiazabubakar80@gmail.com.